Mainosvideot

Techvision tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista videotuotantoa luovalla otteella. Toteutamme yrityksellesi kustomoitua, huippulaadukasta ja kaunista videomateriaalia.

Olemme ylpeitä korkeatasoisesta ammattitaidostamme, jossa yhdistyvät tarkka tekninen osaaminen, luovuus ja kyky kertoa aistit herättäviä tarinoita. Työskentelymme keskiössä on asiakas yksilöllisine toiveineen ja tarpeineen, ja siksi korostamme projekteissamme yhteistyön merkitystä.

Meillä on laaja kokemus erityyppisten mainosvideoiden, yritysvideoiden, koulutusvideoiden ja promovideoiden tuottamisesta. Kullakin videolla on oma tavoitteensa, ja otamme sen tarkasti huomioon videon tyylissä, estetiikassa ja rakenteessa. Techvisionin tiimiltä luonnistuvat sekä selkeälinjaiset, minimalistisesti tyylitellyt videot että henkeäsalpaavan näyttävät, runsaasti erikoisefektejä sisältävät videot. Erikoisosaamiseemme kuuluvat muun muassa animaatiot, 3D-mallinnukset, infografiikat, prosessianimaatiot sekä lennokki- ja ilmakuvaus.

Videotuotannossa käyttämämme laitteet ovat uusimman tekniikan mukaisia ja mahdollistavat erinomaisen kuvanlaadun. Teknisen osaamisemme avulla loihdimme videoihin kiinnostavia tarinoita sekä pysäyttäviä visuaalisia efektejä.

Miksi videotuotanto? Miten yritykseni siitä hyötyy?

Näkyvyys

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – video vielä enemmän. Mainosvideot ovat tehokas ja toimiva tapa saada kohderyhmän huomio. Laadukas videomainonta nostaa brändin julkiseen tietoisuuteen, nostaa sen arvoa ja on voimakas markkinoinnin työkalu.

Sosiaalinen media on yksi tärkeimmistä näkyvyyden kanavista, ja siellä videokuva kiinnittää huomion monta kertaa todennäköisemmin kuin muu materiaali.

Viestintä

Kun yritysviestinnältä halutaan parhaita mahdollisia tuloksia, on videokuvan käyttö oikea ratkaisu. Sekä yrityksen sisäinen viestintä että suurelle yleisölle kohdennettu viesti tulee varmasti ymmärretyksi ja jää parhaiten mieleen hyödyntämällä laadukasta audiovisuaalista materiaalia ikimuistoisella tavalla.

Kun elävään kuvaan lisätään esimerkiksi infografiikkaa, 3D-mallinnuksia tai animaatiota, saadaan luvut heräämään eloon ja monimutkainenkin prosessi esitettyä ymmärrettävästi.

Kenelle video sopii?

Videot ovat tehokas viestinnän väline mille tahansa yritykselle sen koosta tai alasta riippumatta.  Videon avulla asiakkaanne pääsee tutustumaan toimintaanne, osaamiseenne ja työnne laatuun.

Oli yrityksesi audiovisuaalisen materiaalin tarve millainen tahansa, Techvisionin tiimi löytää parhaat videotuotannon ratkaisut. Toteutamme kaikki videoprojektit aina asiakkaan lähtökohdista käsin, asiakkaan näköisiksi ja asiakkaan yleisölle.

Palvelumme

Techvision palvelee yrityksiä ja organisaatioita kaikissa videotuotannon tarpeissa. Luovalla otteella loihdittu audiovisuaalinen materiaali puhaltaa yksilöllistä eloa markkinointiin ja viestintään. Tarjoamme muun muassa tehokkaita mainosvideoita, tyylikkäitä yritysvideoita, käteviä koulutusvideoita, tärkeiden tapahtumien taltiointia ja kiehtovaa tarinankerrontaa.

Mainosvideoita ja muuta videomateriaalia kuvatessamme meillä on mahdollisuus hyödyntää ilmakuvausta ja lennokkikuvausta. Ilmasta käsin kuvattu materiaali on valmiissa videossa näyttävä tehokeino.

Elävän kuvan käyttämisen lisäksi voimme selkeyttää videon viestiä lisäämällä siihen prosessianimaatioita, 3D-mallinnuksia sekä infografiikkaa.

Kouluttaako organisaationne uusia lentäjiä? Tarjoamme ammattitaidolla toteutetut videopalvelut lento-oppilaiden käyttäytymisen, keskittymisen sekä ilma-aluksen hallinnan seurantaan.

Asiakkaan tilanteen kartoittamiseksi ja asiakkaan omien ideoiden sparraamiseksi olemme kehittäneet luovalle yhteistyölle perustuvan Ideapaja-konseptin, joka on ensimmäinen askel videoiden tuotantoprosessissa.

Referenssit

Esittelyvideot

Esittele palvelusi tai tuotteesi nykyaikaisella ja iskevällä tavalla suurille yleisöille!

TechVision-tiimi käsikirjoittaa, ohjaa, kuvaa, leikkaa, animoi ja tuottaa audiovisuaalisen tuotteen, joka vastaa toiveitasi ja ylittää odotuksesi. Ideapaja-prosessin (linkki ideapaja-osioon) avulla pääsemme kiinni visioonne esittelyvideon viestistä, ulkoasusta ja tyylistä. Räväkkää tai perinteistä – me teemme esittelyvideosta yrityksesi näköisen.

Yritysvideot

Välitä viestisi selkeästi ja tehokkaasti, sekä yrityksen sisällä että suurelle yleisölle!

Yritysvideot toimivat loistavasti muun muassa yrityksen sisäisissä tiedotteissa, osakkeenomistajien kokouksissa, osakeantien yhteydessä tai vaikkapa työhyvinvointipäivän yhteydessä. TechVision toteuttaa laadukkaasti alusta loppuun infoiskut, uutiset, sanomat ja viestit, jotka haluatte esittää kohderyhmällenne.

Tarinat

Video taikoo tapahtumista tarinan ja taltioi ikimuistoiset hetket!

Audiovisuaalisella tuotannolla muutamme yrityksesi uuden prosessin, keksinnön, tuotteen tai vaiheen houkuttelevaksi tarinaksi. Ikuistamme tärkeät hetket sekä taltioimme ihmiset, tilanteet, saavutukset ja tunteet. Koskettavasti tai riemastuttavasti, yltäkylläisen näyttävästi tai minimalistisesti.

Koulutusvideot

Koulutusvideolla opettaminen on kätevää, säästää aikaa ja takaa tasaisen opetuslaadun!

Perehdyttäminen erilaisiin tehtäviin sekä toistettava, massoille suunnattu perehdytys tai koulutus sujuu parhaiten koulutusvideoiden avulla. Videon avulla voi kiteyttää asiat kiinnostavasti ja tehostaa oppimista.  Video pitää taatusti otteessaan – toisin kuin puuduttava luento tai tekstiä vilisevä PowerPoint-esitys. Teemme videoon tarvittavat grafiikat ja esittelyt sekä tarpeen mukaan tekstit usealla kielellä.

Promovideot

Promovideo kasvattaa brändin arvoa ja tuottaa positiivista julkisuutta!

Promovideo on loistava brändäyksen ja markkinoinnin työkalu. Sen avulla kannattaa esitellä esimerkiksi yrityksen erikoisosaamista tai uutta tuotetta. Videon avulla myös tärkeän tapahtuman markkinointi yltää erinomaisiin tuloksiin. TechVisionin Ideapaja-palvelu auttaa määrittelemään promovideon tavoitteet ja sisällön yritysilmeen mukaiseksi.

Ota yhteyttä